Onderhoud en Service

Heeft uw scooter een onderhoudsbeurt nodig? Geen probleem! Bij Deppo kunt u terecht voor reparaties en onderhoudsbeurten.

Onderhoud voor een scooter is noodzakelijk om deze in topconditie te blijven houden en er langdurig plezier van te hebben. Door regelmatig langs te komen en de onderhoudsbeurten niet uit te stellen kunt u dure reparaties voorkomen.

De eerste belangrijke beurt vindt plaats tussen de 500 en 1000 km. Ons advies is om verder om de 2500 km langs te komen voor onderhoud.

 

Het maakt niet uit of de scooter pas gekocht is of al enkele jaren oud is. Deppo heeft een geschikt onderhoudsbeurt voor elke brommer of scooter! Twijfelt u bij het kiezen van het type beurt? Neem gerust contact met ons op of kom langs de winkel voor advies. De experts van Deppo kunnen kijken wat er aan de brommer of scooter gedaan moet worden om deze in perfecte staat te krijgen. Denk er aan om af en toe zelf goed te checken of alles doet wat het moet doen. In de zomer en in de winter is het altijd aan te raden om een zomer of wintercheck te laten doen.

Wij werken ook zonder afspraak
Het kan gebeuren dat specifieke onderdelen voor uw brommer of scooter op dat moment niet op voorraad zijn. Om dit te voorkomen adviseren wij om van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen voor de snelste service. Het maken van een afspraak is overigens niet verplicht, dus u kunt op elk moment langskomen.
Snelle service
De wachttijden bij Deppo zijn doorgaans kort. U kunt uw scooter per direct bij ons achterlaten. Vaak zijn de onderhoudsbeurten en reparaties dezelfde dag nog klaar!
Deskundig advies
De experts van Deppo adviseren u over de reparatie, onderhoudsbeurt of schadeherstel van uw brommer of scooter. U krijgt van ons een duidelijk beeld over de kosten en de benodigde tijd om uw scooter weer in perfecte staat te krijgen.